Регистрация Войти
Вход на сайт

Дончане один день будут говорить по-украински

25 февраля 2014 22:50

Дончане один день будут говорить по-украинскиТо же самое дончане предлагают делать другим жителям Юго-Востока.

Донецкие гражданские активисты решили поддержать инициативу Львова и призывают жителей Востока и Юга Украины завтра 26 февраля общаться на украинском языке.

Дончане распространяют в соцсетях такой текст обращения к жителям западной Украины:

26 лютого я донеччанин буду спілкуватися українською мовою.

Саме в цей день у Львові пройде захід, що ставить за мету показати Верховній Раді, та мешканцям Східних та Південних регіонів, що деякі політичні дії не мають нічого спільного з справжнім бажанням українського народу. Тому місто Лева 26 лютого перейде на російську мову.

Ми донеччани хочемо виразити свою підтримку розбудові громадського суспільства в Україні, і в знак солідарності з мешканцями Західних та Центральних областей держави 26 лютого ми будемо спілкуватися українською мовою дома, на роботі, у транспорті, з друзями – всюди.

Ми звертаємося до мешканців Західних та Центральних областей. Не осуджуйте нас. Ми стали заручниками багатьох зовнішніх факторів. Це є дезінформація, «гебельсівська» пропаганда діячів, заміна понять, безвідповідальність окремих чиновників та політиків, тиск криміналу. Нам доводиться боротися на усіх фронтах. І це робити важко. І ще важче, коли побратими з заходу рівняють всіх як «бидло» та «бандитів». Ми не такі! Так, у нас є досить представників людської раси, якими не можна пишатися, і яких ми самі називаємо бидлом та бандитами. Але де їх нема?

Люди східної України то є добрі, прості й сильні нащадки козаків, але яких завжди змушували і ще досі примушують цього не згадувати. Нам складно. Але ми боремось, і ми поборемо!

Не рівняйте усіх через «Партію регіонів» та окремих її представників . Маніпулювання населенням наших регіонів, ще досі має місце, але такому явищу настає кінець. Нам потрібен час і розуміння.

vesti.ua

Рейтинг статьи:
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Оставить комментарий
Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Текст комментария:
Полужирный Наклонный текст Подчёркнутый текст Зачёркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Код: Включите эту картинку для отображения кода безопасности
обновить, если не виден код
Введите код: