Регистрация Войти
Вход на сайт

Звернення начальника ДАІ України до особового складу Державтоінспекції

28 февраля 2014 20:48

Звернення начальника ДАІ України до особового складу ДержавтоінспекціїСьогодні в Україні склалася непроста ситуація із забезпечення правопорядку. Зважаючи на це, я хотів би звернутися до кожного працівника Державтоінспекції особисто.

Я розумію, як складно сьогодні працювати. Довіра населення до працівників міліції втрачена повністю, й на те щоб її відновити знадобиться чимало часу.

Але ж ми повинні зробити усе щоб повернути повагу людей. Досягти цього, ми зможемо тільки якісним та професійним виконанням своїх службових обов’язків.

Працівник Державтоінспекції повинен бути прикладом для всіх учасників дорожнього руху, не тільки вимагати від громадян дотримання законів України, але й сам неухильно дотримуватись принципів законності та права. Працівник правоохоронних органів зобов'язаний поєднувати в собі принциповість та вимогливість до порушників із ввічливим ставленням до громадян, відноситися! з повагою та розумінням до кожної людини.

Я розумію складності служби, як ніхто. Я розпочинав службу в Державтоінспекції з інспектора ДПС ДАІ, працював на різних посадах, на власному досвіді знаю про недостатнє матеріальне забезпечення, низьку заробітну плату, соціально-побутові проблеми.

Однак хотів би зазначити – коли ви приймали рішення служити в лавах органів внутрішніх справ України, ви добре розуміли, що легко не буде. Тож попереджую кожного: за недотримання законності, порушення транспортної дисципліни, нетактовне та зухвале ставлення до громадян відносно працівників будуть прийматися жорсткі та принципові рішення.

У свою чергу, обіцяю вам: я, як керівник Державтоінспекції, буду відстоювати та захищати кожного працівника, який готовий чесно та віддано служити народу України. Робитиму все, аби громадяни побачили у працівникові ДАІ захисника та справжнього правоохоронця.

Хотів би, щоб кожен з вас зрозумів: сьогодні наше головне завдання – повернення віри людей у силу закону та права, забезпечення порядку в країні, налагодження дієвої співпраці з громадськістю.

Начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко

cripo.com.ua

Рейтинг статьи:
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Оставить комментарий
Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Текст комментария:
Полужирный Наклонный текст Подчёркнутый текст Зачёркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Код: Включите эту картинку для отображения кода безопасности
обновить, если не виден код
Введите код: