Регистрация Войти
Вход на сайт

Мнение: Надежда Савченко – антиукраинский политик

Мнение: Надежда Савченко – антиукраинский политикПолитик Надежда Савченко работает для освобождения украинских пленных, а также работает против украинского государства. У нее антиукраинская позиция, которая разрушает державность, словно торпеда.

Об этом рассказал дипломат и представитель Украины во время Минских переговоров Роман Бессмертный.

Он уверен, что главный минус в деятельности Надежды Савченко – создание информационных поводов для российской стороны, чтобы потом предоставлять атаки в СМИ со стороны страны-агрессора.

Читайте также: Мобильная рождественская елка: праздничный автомобиль Toyota от дизайнеров из США (ВИДЕО)

Также Р. Бессмертный резко негативно оценил ажиотаж в прессе и на телевидении относительно Надежды Савченко и ее деятельности.
Рейтинг статьи:
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Комментарии: (2)
Кость 1 января 2017 08:36
[quote=Случайный]"Олігархат... кинувся мочити Савченко..." - але перед цим дав Гаді д'Арк Героя України! Кацяпе, ти просто не розумієш, що все, що хоч ледь-ледь смердить облізлим кадебістським провокатором Медведчуком, визиває відразу у українців, я не кажу вже про відверту пуйню гнойну. Он позавчора, самий буцім-то нейтральний олігарх Пінчук, виповз з пропозицією до українців домовлятись з кацяпами та зробити вигляд, що ми певертаємось їхнє ярмо. Стовідсотково, що він розказав мрії всього Олігархату, який кормиться Україною (хіба що окрім Коломойського). Де він зараз? Образно кажучи, в дупі української суспільної думки, разом з Гадею д'Арк, цим нікчемним творінням ублюдочного Медведчука. Тільки повна деокупація України, сплата репарацій кацяпами за всю кривду та шкоду, завдану кацяпською агресією та майже вже трьохрічною окупацією частини українських територій, зможе зробити українців більш-менш нейтральними до кацяпів. І то, ще років з двадцять українські діти будуть гратись в війнушки "наші-кацяпи". Тільки в кацяпських мізках, отруєних пуйнею гнойною, може існувати впевненість, що українці ім пробачать звірячі вбивства українських патріотів, підлі розстріли під Зеленопіллям і Іловайськом.

[quote=Случайный] - Перепрошую, почав забувати російську, "случайний" - то наслідок "случки"? Чого з чим?
Цитировать          2
Случайный 31 декабря 2016 15:14
Олігархат з обох боків влади через підкормлених, типа політологів та журналістів,кинувся мочити Савченко.Зрозуміло,що вона є угрозою як для олігархічної влади,так і олігархічної оппозиції.Вона недоговірна, грошима не купиш,медалькою, або посадою не задобриш.Такі люди-смерть для влади.Але всеж таки, як гидко дивитися на продажних тварюк журналістів!Завтра їм скажуть мочити Майдан,або здати Донбас, і побачите,вони знайдуть аргументи,тьфу!
Цитировать          1
Оставить комментарий
Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Текст комментария:
Полужирный Наклонный текст Подчёркнутый текст Зачёркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Код: Включите эту картинку для отображения кода безопасности
обновить, если не виден код
Введите код: