Регистрация Войти
Вход на сайт

Що ловитиме Monatik у Херсоні?

27 августа 2019 15:27
Що ловитиме Monatik у Херсоні?Погодьтесь, ми всі полюбляємо мотивуючі історії, фільми та книжки, де головні герої за допомогою віри у себе та у свої сили досягають неймовірних висот. Після кожного такого випадку я замислююсь: чи є такі випадки у реальному житті або таке можливо тільки у вигаданому світі? А потім згадую творчий шлях Діми Монатіка і з упевненістю говорю: “Так, є!”.

Згадайте лишень, як цей хлопчина виборював своє місце під шоу-бізнесовим сонечком у різноманітних талант-шоу. У нього не вірили судді. Але Діма вірив у себе та у те, що він любить. Такій наполегливості нам ще треба повчитись!

Цього року на початку літа найяскравіша зірка української сцени Monatik зібрав цілий НСК Олімпійський. Десятки тисяч шанувальників зібрались на стадіоні, щоб разом з Дімою зловити ритм. Артист ледве не заплакав від щастя, коли побачив цю кількість шанувальників його творчості. Взагалі, це другий український артист після В’ячеслава Вакарчука, який наважився зібрати найбільший стадіон країни. І у нього це вийшло блискуче.

Після тріумфального шоу у Києві Monatik та його команда вирішили не обмежуватись столичними майданчиками та вирушити у тур стадіонами України. 20 вересня відбудеться завершальний концерт у рамках турне “Love it Ритм” у Херсоні на стадіоні “Кристал”. Тож мерщій за квитками сюди: https://kherson.ticketsbox.com/monatik/, часу залишилось не так уже і багато. Тим паче, що виступи Monatik’а завжди аншлагові.

Життя і творчість цього хлопчини - життєвий мотивуючий приклад того, як потрібно вірити у свою мрію і йти до її здійснення. Слова пісень Діми Монатіка надихають, а мелодії змушують танцювати.

Не пропустіть можливість зловити і свій ритм разом з найталановитішою людиною нашої країни. За майбутніми концертами та виступами Monatik’а можна слідкувати тут: https://monatik.ticketsbox.com/.
Рейтинг статьи:
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Оставить комментарий
Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Текст комментария:
Полужирный Наклонный текст Подчёркнутый текст Зачёркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Код: Включите эту картинку для отображения кода безопасности
обновить, если не виден код
Введите код: