Регистрация Войти
Вход на сайт

Українська компанія презентувала електронний журнал для школярів

10 октября 2018 15:09
Українська компанія презентувала електронний журнал для школярівУкраїнська компанія TATL Technology презентувала електронний журнал “Єдина Школа”для допомоги школярам у навчанні.

Про це стало відомо з їхнього сайту.

“Як відомо, діти – це наше майбутнє! А розумні і цілеспрямовані діти – це запорука успіху всієї України! І вже сьогодні, в століття науково-технічного прогресу, де все навколо дуже швидко модернізується і змінюється, прийшов час і для системи освіти”, йдеться на сайті.

“Зовсім недавно українська компанія TATL Technology презентувала електронний журнал “Єдина Школа”, який був покликаний допомогти сучасним школярам підвищити свої показники в навчанні, їхнім батькам налагодити комунікацію з учителями, а вчителям значно полегшити свою працю. А вже сьогодні цей пілотний соціальний проект з успіхом дебютував на ринку України.

“Ми раді відзначити, що багато освітніх шкiл України вже почали переходити к використанню електронного журналу “Єдина Школа” і змогли оцінити його переваги. Приєднуйтесь і ви до проекту “Єдина Школа” і особисто переконаєтеся, що Україна разом з нами рухається вперед”, – додають розробники.

Технології допоможуть батькам здійснювати постійний моніторинг шкільного життя їхньої дитини. Зокрема, ознайомитися з оцінками, переглянути домашнє завдання та дізнатися все про відвідуваність дитиною навчального закладу. А також значно спростить роботу вчителям за допомогою електронного журналу, який містить велику кількість функцій традиційного журналу, плюс чимало нових технологiчних зручностей. Крiм того, за заповнення електронного журналу вчителям передбачена система доплати.
Рейтинг статьи:
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Оставить комментарий
Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Текст комментария:
Полужирный Наклонный текст Подчёркнутый текст Зачёркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Код: Включите эту картинку для отображения кода безопасности
обновить, если не виден код
Введите код: