Регистрация Войти
Вход на сайт

На самом деле, Квиташвили не сделал ничего, - мнение

7 августа 2016 11:43
2
На самом деле, Квиташвили не сделал ничего, - мнениеЭкс-первый заместитель министра здравоохранения Александра Павленко рассказала о том, что происходило в ведомстве во время работы там грузинского чиновника.

Главной заслугой А. Квиташвили все называли, в первую очередь, тот факт, что председатель ведомства первым смог донести к депутатам и членам правительства те меседжы, которые так важны для страны и граждан на сегодняшний день. Но, на самом деле, это были всего лишь слова, а не действия.

Читайте также: Абромавичус и Квиташвили - "нулевые" министры, - Ехануров

Павленко подчеркнула, что реальных действий, на самом деле, не было. На сегодняшний день в правительстве вообще отсутствует связь с министерством.
Рейтинг статьи:
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Комментарии: (2)
сбушка 7 августа 2016 20:15
Шеремет був неугодний Порошенко П.О. та діючій владі, адже він неодноразово задавав незручні питання Порошенко про офшори. Вів незалежне розслідування стосовно незаконного будівництва багатоповерхівок навколо Києва в м. Ірпінь, Буча, м. Вишневе, село Петропавлівська Борщагівка, село Софіївська Борщагівка, село Петрівське, Виявив що всі ці забудовники повязані "зарубіжним капіталом" МОРМОНІВ Боголюбова, Мартинова, Коломойського частково будувалися і за рахунок таких церков Сандея і Мунтяна. Недаром відразу після загибелі чомусь влада робить показуху по затриманню мерів Бучі та Ірпіння. А в церкві Мунтян мормонів різного калібру виступає віце спікер Оксана Сироїд. Це що створення нового Хазарського (жидівського) каганату на чолі з Коломийським., бо чого тоді Луценко різко 24.07.2016 року зустрічається в Тернополі із Коломойським. Підключають ФБР щоб визначили тільки російський слід. Але відео викладене в Інтернет збиває плани і Луценко на нараді кричав розжалую та відправлю в АТО того хто опублікував та розголосив інформацію. НА НАРАДІ ЗА ЗАКРИТИМИ ДВЕРИМА ЛУЦЕНКО ХОЛОДНИЦЬКИЙ ПОРОШЕНКО АВАКОВ ТА ФБР БУЛИ РОЗЛЮЧЕНІ БО ПРОПАВ ЇХНІЙ ЗАДУМ І ВСЯ РОБОТА ФБР ПО РОСІЙСЬКОМУ СЛІДУ.. .Також були недовольні що чесні працівники правоохоронних органів розповідають правда (як сказали зливають інформацію) про те що перший заступник нацполіції Вадим Троян (по дорученню Порошенка ,Аракова та Луценка, бо так і пальцем ніхто не поворухнув) ввів сліжку за керівниками "Украинской правды" Павлом Шереметом и Оленой Притулой. Луценко та Холодницький на угоду будівельній мафії відразу заявляють що багатоповерхові будинки в Бучі та Ірпіні ніхто зносить не буде і їх УЗАКОНЯТЬ. Ось вам як НАБУ та Генеральна прокуратура України збираються узаконити весь самобуд в Україні. Дрібних маріонеток на угоду холопів прилюдно наказати (колись били батогами, а зараз відкуп залог від 3 мільйонів). Також Шеремет наголошував на бриліантових прокурорах чому немає розслідування. Відразу після смерті Апляція знімає арешт з майна прокурора Корнійця… ЩО ЦЕ, ЧИСТА ВИПАДКОВІСТЬ, ЧИ ЦІЛЕСПРЯМОВАНА ДІЯ ЯК ПРОТИ ГОНГАДЗЕ,
Цитировать          2
Запорожец 7 августа 2016 13:03
Давно пора изгнать всех гастролеров из Украины: и грузинских, и европейских, и американских, и еврейских, потому что все они - наемники сионистов, которые разграбили и распродали Украину. Украине нужно украинское правительство, чтобы восстановить государство после сионистского шабаша.
Цитировать          1
Оставить комментарий
Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Текст комментария:
Полужирный Наклонный текст Подчёркнутый текст Зачёркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Код: Включите эту картинку для отображения кода безопасности
обновить, если не виден код
Введите код: